tiistai 16. toukokuuta 2017

05.01. Pentutestaus, terveystarkit & Monsterit Oy

"Maanantaina Piilopennut täytti kuusi viikkoa, huimaa. Tämä viikko on jännä. Maanantaina oli pentutestaus, tiistaina oli eläinlääkärin tarkastus, torstaina oli silmäpeilaus ja torstaina myös varmistui lopullisesti kuka pentu muuttaa minnekkin.
 
Pennut pentutestasi Pekka Korri. Pekka testasi myös Ilon ja sisarukset silloin muutama vuosi takaperin. Aivan hienoja ja toimeliaita pentusia ovat nämä Piilot. Tarkempaa raporttia tulossa luultavasti myöhemmin omaan postaukseen. Yleiskommenttina pentuetta oli kehuttu erittäin hyvästä taistelutahdosta. Jep, kuulostaa Piiloilta. Eläinlääkärin tarkastuksessa kaikki pennut todettiin terveiksi ja myös kaikkien silmät todettiin puhtaiksi. Mahtavaa! Aivan mielettömiä tyyppejä kasvamassa meidän Piiloista.

Nuppu
Koti on laitettu kuntoon pentua varten (extrakuntoon pentuJA varten) ja me ollaan aivan valmiita. Ilon ja pentujen piti tulla meille viikonloppuhoitoon pe-su, mutta muuttuneiden suunnitelmien takia lauma toimitettiinkin meille jo tänään. Lisäpäivä Mosterit Oy:n kanssa, mikä ettei. Vähän iloa ja hupia saikkupäivään. Ilo oli haljeta onnesta. Se tietysti tunnisti ääneni jo autossa ollessaan ja sitä riemua kun pääsi autosta ulos. Oli itkussa pitelemistä, enkä nyt ihan täysin onnistunut. Ilo oli niin onnellinen ja tuntui näyttävän pennuilleen ylpeänä, että tämä on minun kotini ja me ollaan täällä. Pennut astelivat ovesta sisään ilman pienintäkään epäröintiä, kävelivät lelukipolle ja alkoivat leikkiä. Eivät ole hetkeäkään miettineet, mihin sitä jouduttiin - ovat kuin kotonaan. Leikkivät, nukkuvat ja syövät. Käsittämättömän reippaita minityyppejä ovat.

  Nuppu & Narri
 Nappi & Narri

Olen kipeä ja ulkonakin on jäätävät -21,7°C, joten ollaan oltu vain kotona. Äitini ja ystäväni Krista tulivat pentuja moikkaamaan.  Pennut olivat juuri nukahtaneet, joten niissä ei kauheasti ollut katseltavaa. Ilo sen sijaan otti ilon irti rakkaista ihmisistään, esitteli innoissaan uusia lelujaan, jakoi suukkoja ja kerjäsi rapsuja. Oli liikuttava katsoa kun Ilo tapasi rakkaita ihmisiä pitkästä aikaa. Ehtivät pennutkin näyttään sen riiviöpuolensa. Tulta päin - asennetta löytyy, kuten Krista osuvasti kommentoi. Jep, jep.

Pennuilla oli tosiaan melkoinen villi kun ne meille saapuivat, mutta aikansa temuttuaan ne simahtivat yksitellen. Herättyään alkoi uusi villi, jota kestikin yllättävän kauan. Samaan syssyyn vedettiin iltavilli, joka jätti muut villit kauas taakseen. Nyt pennut nukkuvat, mutta ne purivat varpaita, repivät lahkeita, repivät äitikoiraa, repivät toisia, kaivoivat listoja, purivat kahvoja, repivät verhoja, tappoivat leluja, juoksivat ympäri asuntoa, murisivat, haukkuivat ja mitä näitä nyt on. Iltavillin määritelmä on tässä. Tämä Mosterit Oy on erikoistunut lahkeisiin ja varpaisiin. Aina roikkuu ainakin yksi jaloissa."

PIILOT 6 viikkoa 3 päivää
Nappi - Sanni & Nuppu - Hupi
Nonni - Helka & Narri - Ruska
Noku - Polte & Noita - Noksu
Niksi - Nooa & Niitti - Mysti

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti