perjantai 9. joulukuuta 2016

Leikin alkeita

Maanantaina pennuille tuli ikää kaksi viikkoa. Pupit on kehittynyt tämän viikon aikana hirveästi. Ne on tietysti kasvanut, mutta lisäksi kaikkien silmät on auennut, ne kävelevät, haastavat toisiaan leikkiin, heiluttavat häntää, sekä ääntelevät haukahtamalla ja murahtamalla. Pennut katselevat tarkasti ympärilleen ja havaitsevat asioita silmillään. Selvästi myös ainakin kovemmat äänet kuullaan. Ne myös purevat! Ilman hampeja vielä.

 Nonni & Nappi
 Narri & Noita
 Niksi, Niitti & Noku

Nonni

Tänään lähdettiin Janessan kanssa Ilon ja pentujen luokse. Pentuhuoneessa vierähti reilu neljä tuntia aivan huomaamatta ja kello tuli vastaan. Pennut oli todella kasvanut ja kehittynyt muutamassa päivässä ihan valtavasti. Pentuhuoneessa portin takana odotti Ilo ja marsulauman sijasta lauma koiranpentuja. Pennut oli vielä aiempaa suloisempia.


Pennut nukkuivat tai söivät suurimman osan ajasta, kuten kuuluukin. Tällä kertaa ne kuitenkin myös kävelivät, nuhjusivat keskenään ja ottivat kontaktia meihin ihmisiin. Pentujen menoa oli ihana katsoa. Todella touhukkaita minityyppejä. Meno lisääntyy...

PIILOT 17 PÄIVÄÄ
 Nappi & Nuppu
 Nonni & Narri
 Noku & Noita
 Niksi & Niitti

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti