keskiviikko 21. joulukuuta 2016

Tutkimusmatkailijat naskaleineen

Viikonloppuna pennuilla oli riittänyt vieraita. Pennut on hurmanneet niin tulevat omistajansa kuin muutkin. Ne on kyllä niin ihania, että sydän aivan pakahtuu. Ja aikamoisia touhupettereitä. Söpöimmät puuhapetet. Pennut on käynyt ensimmäisellä autoajelulla, retkellä, ihan nopeasti pihassa, ne syövät kiinteää, ne tunnistavat ruokakupin äänen, ne juovat vesikupista, ne tutkivat reippaasti muuta asuntoa, ne leikkivät villimmin, hampaat on kasvanut ja hirveän terävät, eikä niitä epäröidä käyttää.

Niksi
Niksi & Nonni

Aamulla Eija haki minut ja lähdettiin kohti Piilolandiaa. Sisälle astuessa vastassa oli pentulauma, Nuppu ensimmäisenä. Pentujen pentuaitausta muokattiin, eikä pennut ollut oikein moksiskaan rätisevästä aitauksesta. Koittivat päästä mukaan asentamaan. Pennut jaksoivat hetken puuhastella omiaan, kunnes alkoivat vuorotellen simahdella.

 Niksi
 Noku
 Narri

Pennut nukkuivat, touhusivat, nukkuivat, touhusivat. Pennuilla on hirveästi erilaisia leluja ja ne selvästi kiinnosti. Myös sisarukset kiinnostivat ja pennut retuuttivat vuorotellen toisiaan. Ne maistelivat kameran kaulanauhaa, puhelimen suojakoteloa, sormia, retuuttivat lahkeita. Välillä oli hyvin villiä menoa, mutta vielä uni tulee nopeasti.


Nähtiin kaksi kertaa kun puupit söivät ja ruoka todella maistui. Pentuhuoneessa alkoi melkoinen vilinä kun ruokakippoa kolisteltiin. Neljä tuntia hurahti jälleen kerran huomaamatta ja sitten pitikin lähteä. Aina yhtä ihanaa vierailla Ilon ja pentujen luona.

 Nappi
 Noita
 Narri
 Nonni & Niitti

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti